TOUR DE TØLLØSE/LK BILER LØBET / SM 4/KM 5    

 

Tak for jeres deltagelse i søndagens Tour de Tølløse / LK Biler løbet!

Her følger resultatet af jeres anstrengelser. Desværre begik vi i løbsledelsen et par fejl i forbindelse med resultatberegningen.

  • På resultatlisten for M-klassen fik vi lavet en klar sammentællingsfejl, som gav et mandskab 50 strafpoint for meget. Da jeg først blev gjort opmærksom på fejlen efter præmieuddelingen, følte jeg ikke på det tidspunkt, at jeg kunne gå ind og rette resultatet. Omvendt kunne jeg konstatere, at præmieuddelingen faktisk havde fundet sted, før mandskabets protesttid mod køreordren var udløbet. Jeg har efterfølgende korresponderet med Ole Skov og på basis heraf besluttet at rette resultatet.
  • I Bukkerup var gennemkørslen i en lade blevet lukket i perioden mellem skilteudsætning og løbsafvikling. De allerfleste deltagere fandt ud af at genoptage ruten på den anden side af laden, som reglementet foreskriver. Enkelte valgte dog, at notere den rutekontrol (H), der passeredes på vejen rundt om bygningen. På løbsdagen var både dommeren og jeg af den overbevisning, at reglementet angav, at kontroller på den mellemliggende strækning ikke skulle noteres. Dette skulle vi naturligvis have slået op. Den korrekte reglementstekst er nemlig: ”Fejlnoteringer og manglende kontroller på den mellemliggende strækning straffes ikke”.

På baggrund af ovenstående fejl har jeg derfor besluttet at gennemgå samtlige kontrolkort og rette resultatet i henhold hertil. Resultatlisterne nedenfor er derfor ikke i overensstemmelse med dem jeg underskrev på løbsdagen, men derimod det reelle resultat i henhold til idealliste, ophæng og reglement. Som følge heraf er der nu en protesttid på 5 dage fra udsendelse af resultatlisten – altså til og med den 26. august.

Tak for de mange pæne ord om løbet! Ved skilteindsamlingen kunne vi konstatere, at der tilsyneladende var kørt pænt overalt – tak for det! Nogle havde overset et skilt to gange i Tølløse; men ved skilteindsamlingen stod det helt, som det var blevet sat.

 

Opslag:

  • Mandskab 303 ønsker rabat på etape 2, rubrik 12.12 – 12.13, hvor mandskabet noterer L i stedet for A. Ønsket accepteres og er gældende for klasserne M, A og B.

 

HAMO håber, at I havde en god eftermiddag, og er klar til at tage imod igen til SM-finalen den 2. november.

 

Venlig hilsen

Ken Sørstrup

 

Resultatlisten kan downloades her: SM 4 Resultat